Ei tuotteita ostoskorissa.

Ilmoittautumislomake
Instagram

ESITTELY

 

 

Dance Artin toiminnasta ja tulevasta kaudesta  

Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkään keskustassa, Hakalassa ja Riihimäen Majakassa.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelemme alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin, nykytanssin, jazztanssin tai siévan tunnilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme jatkuu entistä aktiivisempana. Elokuussa käynnistyy uudet koulutusryhmämme DA Murut Riihimäelle ja DA Nuput Hyvinkäälle sekä uudet Break Dancen koulutusryhmät. SM-kilparyhmiin otetaan tanssijoita vielä elokuun koetansseissa. Lisätietoja löytyy www.danceart.fi/ajankohtaista.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Haluamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Dance Artille uudet opettajamme: Mariano Vega, Sanna Vega ja Pihla Juola. Uusiin opettajiimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi/opet.

Tytti Liukkonen toimii tanssinopetustyön lisäksi Dance Artin apulaisrehtorina. Tytin tavoittaa numerosta 040-7052634 ja tytti.liukkonen@danceart.fi.

Synttäritoimintamme jatkuu aktiivisena. Tarjolla on erilaisia teemoja ja ohjelmapaketteja, toteutamme juuri sellaiset synttärit kuin sinä haluat. Lisätietoja löytyy nettisivuiltamme.