Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkään Hakalassa ja Riihimäen Majakassa.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelemme alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin, nykytanssin, jazztanssin tai siévan tunnilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme on aktiivisena. Pääsykokeet järjestetään vuosittain toukokuussa.  Lisätietoja päivitetään www.danceart.fi/erikoiskoulutus.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Opettajiimme voi tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi/opet.

Toimistoasioissa meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla osoitteesta toimisto@danceart.fi.   Puhelinaikamme on maanantaisin klo 13-14 numerossa 040-7052634.

Synttäreitä järjestetään sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä.  Valittavissa on discosynttärit tai toimintasynttärit. Tiedustelut ja varaukset toimisto@danceart.fi.

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.