DANCE ARTIN TOIMINNASTA JA TULEVASTA KAUDESTA

Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkään Hakalassa ja Riihimäen Majakassa.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelemme alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin, nykytanssin, jazztanssin tai siévan tunnilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme jatkuu aktiivisena. Elokuussa otetaan uusia tanssijoita joihinkin ryhmiin.  Lisätietoja päivitetään www.danceart.fi/ajankohtaista.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Haluamme toivottaa lämpimästi tervetulleeksi Dance Artille uudet opettajamme: Diana Anttila ja jo kevätkaudelta tuttu Karoliina Rosenberg. Uusiin opettajiimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi/opet.

Suvi Lehvonen ja Matilda Palomäki työskentelevät opetustyön lisäksi Dance Artin toimistossa. Heidät tavoittaa toimiston osoitteesta toimisto@danceart.fi. Lisäksi puhelimeen vastaa Matilda ja hänet tavoittaa numerosta 040-7052634 torstaisin 11-12.

Synttäritoimintamme jatkuu aktiivisena. Tarjolla on erilaisia teemoja ja ohjelmapaketteja, toteutamme juuri sellaiset synttärit kuin sinä haluat. Lisätietoja löytyy nettisivuiltamme.

 

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.


Ruksi ruutuun, jos et ole Robotti *