Tanssistudio Dance Artin koulutussäännöt

§ 1. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjallisesti lukuvuoden alussa ja on voimassa koko lukuvuoden (toukokuuhun 2018 asti)  ellei sitä peruta joulukuun 1. päivään mennessä. Kevätlukukaudelta pois jäämisestä ilman kirjallista peruutusta, veloitetaan 17 €.

§ 2. Lukukausimaksut maksetaan syyskaudella 1.9.2017 mennessä ja kevätkaudella 5.1.2018 mennessä. Mikäli maksuissa ilmenee puutteita ja yhteydenottoyrityksistä ja maksumuistutuksista huolimatta maksuja ei hoideta, asetetaan oppilaalle tuntikielto, joka raukeaa kun maksut on hoidettu. Tällöin oppilaan tulee näyttää opettajalle maksukuitti suoritetusta maksusta tunnille saapuessaan. Maksuhuomautuksesta perimme 5 €. Viivästyneet maksut siirtyvät tuntikiellon myötä perintätoimisto Aktiv Kapitalin perittäväksi.

§ 3. Satunnaiset poissaolot tunneilta voi korvata toisen samantasoisen ryhmän tunneilla. Kevätkaudella voi korvata syyskauden tunteja tammikuun loppuun asti.

§ 4. Jokainen oppilas osallistuu tanssitunneille omalla vastuullaan. Halutessaan oppilas voi hankkia itselleen henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen.

§ 5. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina. Tule/tuo lapsesi ajoissa tunnille. Tuntien alussa pidetään aina nimenhuuto. Päivän viimeisen tunnin jälkeen pukeutumisaika on 10 minuuttia.

§ 6. Tanssistudio ei vastaa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Ota aina kaikki arvotavarasi ja reppusi mukaan salin puolelle.

§ 7. Tason/ryhmän vaihdon voi tehdä vain opettajan luvalla ja, jos toisessa ryhmässä on tilaa. Oppilaita on oltava paikalla vähintään neljä, jotta tunti pidetään.

§ 8. Ilmoittautumislomakkeen allekirjoituksella oppilas sitoutuu maksamaan tanssituntimaksut ja noudattamaan Tanssistudio Dance Artin koulutussääntöjä. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan huoltajan allekirjoitus.

§ 9. Halutessaan todistuksen osallistumisestaan tanssin perusopetukseen, on oppilaan se itse pyydettävä tanssistudion rehtorilta.

§ 10. Tanssisaleissa ja pukutiloissa saa liikkua vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla kengillä tai tossuilla. Ulkokengät tulee jättää aulassa olevaan hyllykköön.

§ 11. Kaikilla tunneilla hiukset on sidottu kiinni. Purukumit, karkit sekä kellot ja korut tulee jättää pois tunneille tultaessa. Puhelimet pidetään äänettömällä.

§ 12. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Dance Artin nettisivuilla.

§ 13. Osoite- ja puhelinnumeromuutoksista on ilmoitettava välittömästi osoitteeseen toimisto@danceart.fi. Emme vastaa virheellisten yhteystietojen aiheuttamista tietokatkoksista.

§ 14. Oppilaalta edellytetään läsnäoloa kevään viimeisillä kahdella (2) tunnilla, jotta hän on valmis esiintymään kevätnäytöksessä.

§ 15. Tanssistudio Dance Art:lla on oikeus käyttää valokuvia, videokuvaa tms. materiaalia, tuntitilanteista ja näytöksistä, omassa markkinoinnissa ja mainonnassa.

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.


Ruksi ruutuun, jos et ole Robotti *