Dance Art toimii mahdollistajana monelle pienelle ja vähän suuremmallekin unelmalle!

DA-perheemme kasvaa koko ajan ja se on ihanaa! Tämä tanssiyhteisö on paikka, johon kaikki ovat tervetulleita. Tanssi voi koskettaa ja kasvattaa meistä jokaista. Hyvät käytöstavat, keskinäinen kunnioitus, iloinen kannustava ilmapiiri, toisistamme huolehtiminen ja välittäminen, oman itsensä arvostaminen sekä oikeus omana itsenä olemiseen ja hyväksytyksi tulemiseen ovat DA-perheen keskeisiä arvoja. Näitä arvoja noudattaen ja niitä kohti kulkien muodostamme ainutlaatuisen yhteisön, jossa jokaisella on hyvä olla.

Tanssikoululla näkee päivittäin vanhempia ja isovanhempia pukuhuoneissa ohjaamassa ja odottamassa lapsiaan ja nuoriaan tunneilta. Tanssisalin puolella taas lapsia, nuoria ja aikuisia heittäytymässä tanssin pyörteisiin lattialla, balettitangossa tai hiestä märkinä nauraen ja iloiten, ja opettajia opettamassa rakastamaansa lajia ja jakamassa tanssin ilosanomaa uusille sukupolville. Jokainen on tärkeä tässä yhteisössä, jokaiselle kuuluu kiitos siitä, mitä me saamme yhdessä aikaan. Vuosien kokemus on tuonut varmuutta niin opettajien kuin rehtorinkin tekemiseen ja on hienoa nähdä, että yhdessä uskalletaan kurottaa yhä korkeammalle, kohti suurempia tavoitteita ja unelmia, haaveilla isosti. Sydämessä läikähtää onni ja ilo! Lupaamme tehdä jatkossakin kovasti töitä DA-perheen hyvinvoinnin eteen. Taso ja laatu yhdistettynä hyvään arvomaailmaan ovat luoneet Dance Artille vahvat juuret, ne kantavat ja niiden päällä on hyvä kasvaa. Meillä on huippuvuosi takana, mutta tulossa on jotain vielä huikeampaa! Toivotan itseni ja opettajieni puolesta kaikille hyvää ja antoisaa tanssivuotta! Lämpimästi tervetuloa tanssimaan, me odotamme sinua!

”Ole rohkeasti oma itsesi, ylpeä siitä mitä olet,

kohtele muita kunnioittavasti, arvosta ystäviäsi ja opettajiasi.

Tee haaveistasi totta, kurkota unelmiisi!

Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Hyvinkäällä käynnistyy 12.toimintavuosi ja Riihimäellä jo 16.vuosi. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkäällä Hakalassa sekä Riihimäellä Kauppakeskus Majakassa. Dance Art on myös osa valtakunnallista tanssikouluverkostoa, sillä se on Suomen Tanssioppilaitosten liiton (STOPP) jäsenkoulu. Siten pysymme hyvin ajan tasalla tanssin valtakunnallisen ja myös globaalin tanssikentän kuulumisista ja ajan virtauksista.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelen alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa esimerkiksi hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin, nykytanssin tai jazztanssin. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme jatkuu aktiivisena ja entistäkin monipuolisempana kun uudet pienten ryhmät sekä break dancen koulutusryhmät käynnistyvät. SM kilparyhmien tarjonta lisääntyy myös entisestään pienryhmä- ja muodostelmajoukkueiden myötä. Kilparyhmätarjontaamme on laajennettu niin, että nyt myös aikuisille on tarjolla kilpailevia ryhmiä. Kaikki halukkaat rohkeasti mukaan!

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Dance Artille myös uudet opettajamme: Karoliina Rosenberg ja Diana Anttila. Uusiin opettajiimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi / opettajat.

 Rakkaudesta tanssiin

  Minni Arposuo 

Dance Artin perustaja, rehtori

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.


Ruksi ruutuun, jos et ole Robotti *