Dance Art toimii mahdollistajana monelle pienelle ja vähän suuremmallekin unelmalle!

DA-perheemme kasvaa koko ajan ja se on ihanaa! Tämä tanssiyhteisö on paikka, johon kaikki ovat tervetulleita. Tanssi voi koskettaa ja kasvattaa meistä jokaista. Hyvät käytöstavat, keskinäinen kunnioitus, iloinen kannustava ilmapiiri, toisistamme huolehtiminen ja välittäminen, oman itsensä arvostaminen sekä oikeus omana itsenä olemiseen ja hyväksytyksi tulemiseen ovat DA-perheen keskeisiä arvoja. Näitä arvoja noudattaen ja niitä kohti kulkien muodostamme ainutlaatuisen yhteisön, jossa jokaisella on hyvä olla.

Tanssikoululla näkee päivittäin vanhempia ja isovanhempia pukuhuoneissa ohjaamassa ja odottamassa lapsiaan ja nuoriaan tunneilta. Tanssisalin puolella taas lapsia, nuoria ja aikuisia heittäytymässä tanssin pyörteisiin lattialla, balettitangossa tai hiestä märkinä nauraen ja iloiten, ja opettajia opettamassa rakastamaansa lajia ja jakamassa tanssin ilosanomaa uusille sukupolville. Jokainen on tärkeä tässä yhteisössä, jokaiselle kuuluu kiitos siitä, mitä me saamme yhdessä aikaan. Vuosien kokemus on tuonut varmuutta niin opettajien kuin rehtorinkin tekemiseen ja on hienoa nähdä, että yhdessä uskalletaan kurottaa yhä korkeammalle, kohti suurempia tavoitteita ja unelmia, haaveilla isosti. Sydämessä läikähtää onni ja ilo! Lupaamme tehdä jatkossakin kovasti töitä DA-perheen hyvinvoinnin eteen. Taso ja laatu yhdistettynä hyvään arvomaailmaan ovat luoneet Dance Artille vahvat juuret, ne kantavat ja niiden päällä on hyvä kasvaa. Meillä on huippuvuosi takana, mutta tulossa on jotain vielä huikeampaa! Toivotan itseni ja opettajieni puolesta kaikille hyvää ja antoisaa tanssivuotta! Lämpimästi tervetuloa tanssimaan, me odotamme sinua!

”Ole rohkeasti oma itsesi, ylpeä siitä mitä olet,

kohtele muita kunnioittavasti, arvosta ystäviäsi ja opettajiasi.

Tee haaveistasi totta, kurkota unelmiisi!

Dance Art on Opetusministeriön laatiman opetussuunnitelman mukaista tanssin yleisen oppimäärän perusopetusta antava tanssikoulu. Hyvinkäällä käynnistyy 15.toimintavuosi ja Riihimäellä jo 19.vuosi. Tarjoamme tanssinopetusta kaikille ikäryhmille ja kaiken tasoisille harrastajille. Dance Artin tilat sijaitsevat Hyvinkäällä Hakalassa sekä Riihimäellä Kauppakeskus Majakassa. Dance Art on myös osa valtakunnallista tanssikouluverkostoa, sillä se on Suomen Tanssioppilaitosten liiton (STOPP) jäsenkoulu. Siten pysymme hyvin ajan tasalla tanssin valtakunnallisen ja myös globaalin tanssikentän kuulumisista ja ajan virtauksista.

Tanssiharrastuksen aloittamista suunnitteleville suosittelen alkeistason tuntejamme. Tanssimisen voi aloittaa esimerkiksi hip hopin, disco/shown, break dancen, baletin tai nykytanssin tunneilla. Kokeilukerta on kaikilla tunneillamme maksuton eikä sido mihinkään. Uusia lajeja alkavalla kaudella ovat huippusuosion tiiviskursseilla saavuttanut Fort Dance, nuorison suosikit MTV Style, Commercial Dance sekä edistyneemmille oppilaille nykytanssin Contemporary-tunnit. Kokeile rohkeasti ja löydä oma lajisi. Autamme mielellämme tuntivalinnoissa, ota siis rohkeasti yhteyttä toimistoomme.

Koulutus- ja kilparyhmätoimintamme on aktiivisena ja entistäkin monipuolisempana, kun uudet pienten ryhmät 2009-2011 syntyneille käynnistetään taas sekä Hyvinkäällä että Riihimäellä. Lisäämme myös esiintyvien ryhmien tarjontaa. Ryhmiä on tarjolla seuraavissa lajeissa: Show aikuiset yli 30v, Nykytanssi aikuiset yli 20v, Show/Heels aikuiset, Hip Hop yli 12v ja 13v sekä Jazz/Show yli 14v. Ryhmät esiintyvät mahdollisuuksien mukaan mm. paikallisissa tapahtumissa ja osallistuvat vuoden aikana myös vähintään yhteen kilpailuun. Hae rohkeasti mukaan ER ryhmiin ja löydä itsellesi mahtava uusi harrastus ja samanhenkisiä tanssista kiinnostuneita uusia ystäviä.

Iloisen energinen opettajatiimimme opettaa sinua ammattitaidolla. Toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi Dance Artille myös uudet opettajamme: Kimberly Idigpio (MTV Style, Lyrical Jazz, Commercial Dance, ER Show/Heels), Rosa Helenius (Hip Hop, ER Hip Hop) ja Aatos Airto (Break Dance, Fort Dance). Uusiin opettajiimme voit tutustua tarkemmin nettisivuillamme www.danceart.fi / opettajat. Nähdään tanssitunneilla!

 Rakkaudesta tanssiin

  Minni Arposuo 

Dance Artin perustaja, rehtori

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.