Kuva: DA Tähdet ja Minni kotiinpaluu Barcelona Dance Awardeista 18.-22.4. 2019 

Sevillan Rose, koreografia Minni Arposuo ja Matilda Härkönen

1.sija Best Music 2.sija Best Performance  3.sija Lyrical jazz-sarja

Tanssistudio Dance Art on vuonna 2005 perustettu tanssikoulu. Tanssin perusopetusta antava tanssikoulu toimii Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Dance Artin toiminta starttasi Hyvinkäällä syksyllä 2005 ja Riihimäellä 2006. Toiminta alkoi jo vuonna 2001 Riihimäellä eri nimellä, mutta sulautumisen myötä vuodesta 2007 toiminta on kulkenut Tanssistudio Dance Artin nimellä. Toimintavuosi 2019-2020 on 19.vuosi Riihimäellä ja 14.vuosi Hyvinkäällä.

Dance Artin perustaja Minni Arposuo on luotsannut Dance Artia alusta asti ja menneinä vuosina tehty työ on kantanut hienosti hedelmää niin tanssin perusopetuksen parissa kuin myös valtakunnallisilla ja ulkomaisilla kilpa-areenoilla. Minni suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja rohkeasti. Kasvatukselliset asiat ovat erittäin lähellä hänen sydäntään. Minni on luonut ympärilleen vahvan tanssiyhteisön, johon kuuluu kaikenikäisiä ja kaiken tasoisia tanssijoita. Opettajat ovat iso ja merkittävä osa yhteisöä, keskinäinen kunnioitus ja luottamus takaavat hedelmällisen ympäristön tanssin oppimiselle ja harrastamiselle. Kannustaminen ja rohkaiseminen, itsetunnon kohentaminen ja uskon valaminen omiin kykyihin ovat Minnin työssä isolla sijalla hänen työskennellessään päivittäin niin lasten, nuorten ja aikuisten kuin Dance Artin opettajienkin kanssa. Minni on suorittanut rehtorin diploman. Hän työskentelee uutterasti tanssitaiteen alueellisen edistämisen puolesta. Tanssin perusopetuksen takaaminen paikallisille tanssin harrastajille on yksi Dance Artin toiminnan peruspilareista. Lupa tanssinperusopetukseen on anottu ja saatu kaupunkien sivistys- ja opetustoimilta.

Toiminnan perusajatuksena on tarjota monipuolista ja tasokasta tanssinopetusta kaikille tanssista kiinnostuneille tanssin erilaiset painotukset huomioiden. Tanssin perinteisiä arvoja vaalitaan ja samalla tuntitarjontaa kehitetään jatkuvasti ajan muuttuvat tanssi-ilmiöt noteeraten. Tanssisalien peilisalit balettitankoineen luovat ihanteelliset puitteet niin tanssin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Opettajakunta koostuu alan ammattilaisista, joiden ammattitaito on hankittu koulutuksella tai työ- ja tanssikokemuksella sekä edellisten yhdistelmänä. Toiminnan osana tanssikoulun omista kasvateista koulutetaan uusia ohjaajia ja opettajia.

Riihimäellä toimitilat sijaitsevat kauppakeskus Majakassa ja Hyvinkäällä Hakalan asutusalueella hyvien bussiyhteyksien läheisyydessä, osoitteessa Ahokaari 6.

Opettajatiimin tavoitteena on opastaa oppilaat tanssin monipuoliseen maailmaan ja  tarjota heille iloisia ja energisiä elämyksiä tanssin parissa. Lajeja ovat lastentanssi, baletti, nykytanssi, jazztanssi, disco/show, hip hop, break dance, mtv style, lyrical jazz, lyrical hip hop, contemporary, commercial, show/heels, fort dance, tanssiakrobatia ja fit dance.

Dance Artin Verkkokauppa on palvellut vuodesta 2014 ja täydentänyt osaltaan toimintaa. Verkkokaupan valikoimassa on eri lajeihin soveltuvia tanssipukuja ja -asusteita sekä tarvikkeita.

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.