Kuva: Myrskyluodon Maija, koreografia Minni Arposuo – kevätnäytökset 2017

Tanssistudio Dance Art on vuonna 2005 perustettu perheyritys. Tanssin perusopetusta antava yksityinen tanssikoulu toimii Hyvinkäällä ja Riihimäellä. Dance Artin ensimmäinen toimintakausi alkoi Hyvinkäällä syksyllä 2005 ja Riihimäellä 2006. Vuonna 2007 Riihimäen Tanssistudion vuonna 2001 alkanut toiminta liitettiin Dance Artiin yrityskaupan seurauksena. Tanssikoulutoiminnan kokemusta löytyy kaiken kaikkiaan vuodesta 2001.

Dance Artin perustaja Minni Arposuo on luotsannut Dance Artia alusta asti ja menneinä vuosina tehty työ on kantanut hienosti hedelmää myös valtakunnallisilla kilpa-areenoilla. Minni suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja rohkeasti. Kasvatukselliset asiat ovat erittäin lähellä hänen sydäntään. Minni on luonut ympärilleen vahvan tanssiyhteisön, johon kuuluu kaikenikäisiä ja kaikentasoisia. Opettajat ovat iso ja merkittävä osa tätä yhteisöä, keskinäinen kunnioitus ja luottamus takaavat hedelmällisen ympäristön tanssin oppimiselle ja harrastamiselle. Kannustaminen ja rohkaiseminen, itsetunnon kohentaminen ja uskon valaminen omiin kykyihin ovat Minnin työssä isolla sijalla hänen työskennellessään päivittäin lasten, nuorten ja aikuistenkin kanssa. Minni toimii myös tanssikoulun rehtorina ja työskentelee uutterasti tanssitaiteen alueellisen edistämisen puolesta. Tanssin perusopetuksen takaaminen paikallisille tanssin harrastajille on yksi Dance Artin toiminnan peruspilareista.

Toiminnan perusajatuksena on tarjota monipuolista ja laadukasta sekä yksilöllistä opetusta. Dance artin tuntitarjontaa kehitetään jatkuvasti entisestään ja ajan ilmiöitä seurataan, niin että tanssitarjonta pysyy ajan hermolla. Tanssisalien peilisalit balettitankoineen luovat ihanteelliset puitteet niin tanssin harrastajille kuin ammattilaisillekin. Opettajakunta koostuu alan ammattilaisista, joiden ammattitaito on hankittu koulutuksella tai työ- ja tanssikokemuksella sekä edellisten yhdistelmänä. Toimintamme osana kasvatamme hyvistä tanssijoistamme uusia ohjaajia ja opettajia tanssikouluumme.

Riihimäellä toimitilamme sijaitsevat kauppakeskus Majakassa ja Hyvinkäällä Hakalan asutusalueella hyvien bussiyhteyksien läheisyydessä, osoitteessa Ahokaari 6.

Opettajatiimimme tavoitteena on opastaa oppilaamme tanssin monipuoliseen ja värikkääseen maailmaan sekä tarjota heille iloisia ja energisiä elämyksiä tanssin parissa. Lajeja ovat lastentanssi, baletti, nykytanssi, jazztanssi, disco/show, hip hop, break dance, sieva, akrobatia, fit dance ja MTV dance.

Verkkokauppamme on palvellut jo vuodesta 2014 ja täydentänyt osaltaan toimintaamme sekä laajentanut palveluamme. Verkkokaupan valikoimasta löytyvät eri lajeihin soveltuvat tanssipuvut ja -asusteet sekä tarvikkeet. Valikoima täydentyy toiminnan kehittyessä, joten kannattaa seurata tarjontaa aktiivisesti!

Yhteystietomme

Toimipisteet


Dance Art - Riihimäki
Hämeenkatu 25-27, 11100 Riihimäki
(Kauppakeskus Majakka 2.krs)


 


Dance Art - Hyvinkää
Ahokaari 6, 05460 Hyvinkää


Toimisto


toimisto@danceart.fi
040 705 26 34

(aukioloajat ajankohtaista osiossa)

Rehtori Minni Arposuo
rehtori@danceart.fi
040 535 85 77


Voit myös ottaa yhteyttä täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen. Vastaamme mahdollisimman pian.


Ruksi ruutuun, jos et ole Robotti *